MEEE


*林宣义
*Daniel Lim
*15/12/1991
*Republic Poly(Year 2)
*Diploma in Civil Aviation
*Piano(Finished Grade 8)


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com



Likes

*Playing Piano(sometimes)
*Gaming
*My Frenz
*Hanging Out with Frenz


Dislikes

*Backstabbers
*Liers
*Hypocrites
*late comers


Wants

*Analog Watch!!!
*Nice Backpack. :D

speak and listen

ShoutMix chat widget

links

  • Addision =)
  • Agnes Soh =)
  • Agnes =D
  • Andrea =)
  • Anita =)
  • Carmen =)
  • Chie Kuan =)
  • Constance =)
  • Daisy =)
  • Daniel Seah =)
  • Darren =)
  • Darren Lim =)
  • Derek =)
  • Desmond =D
  • Desmond's Talent =D
  • Dorcas =)
  • Evelyn =)
  • Evon =)
  • Fann =)
  • Genevieve =)
  • Jasmine =)
  • Jeannie =)
  • Jesslyn =D
  • Jia Wen =)
  • Jia Wen =)
  • Jolyn =D
  • Joyce =)
  • Karenn =)
  • Kim =)
  • LCC SF =)
  • Magdalene =)
  • Michelle =)
  • Min Hui =)
  • My Bro =)
  • My Sis =)
  • Pamela =)
  • Peggie =)
  • Qin Qin =)
  • Qinyi =)
  • Rebecca =)
  • Rene =)
  • Sharon =)
  • Shirley =)
  • Vivian =)
  • Vivien =)
  • Vivien =)
  • Wanhui =)
  • Yang Meng =)
  • Yanhuan =)
  • Yvonne =)
  • Zhu Xin =)
  • Zoe =)

    past


    CREDITS

    *~DAISY WONG~*

  • Saturday, March 07, 2009

    THIS QUIZ IS FROM DAISY WONG SEE CHENG..
    HAHAHAHAHAHA..

    1: Besides your lips , where is your favourite spot to get kissed?
    Ans : dunno... -.-"""

    2: How do you feel when you woke up this morning?
    Ans: sianx.. saturday.. but going dai lou's hse.. =]

    3: Who was the last person you took a photo with?
    Ans: 4got liao.. i tink is Genevieve

    4: Would you consider yourself to be spoiled?
    Ans : No...

    5: Would you ever donate blood?
    Ans : i tink so..

    6: Have you ever had a best friend who was of the opposite sex?
    Ans : of cos.. =D

    7: Do you want someone dead?
    Ans : no.. lol

    8:What does your last text message say ?
    Ans : "Hahax.. Thx sia.. E 孤单北半球 really very nice.. Hahax"

    9:What are you thinking of right now?
    Ans : i dunwan to say.. hehe

    10: Do you wish someone was with you right now?
    Ans : yes.

    11: What time did you go to sleep last night?
    Ans : 2300hrs

    12: Where did you buy the T-shirt you are wearing now?
    Ans : Hang Ten causeway point

    13: Is someone on your mind right now?
    Ans : yeah.

    14: Who was the last person to text you?
    Ans : Wanhui

    10 PEOPLE TAGGED TO DO THIS QUIZ :
    1. Wanhui
    2. Marcus
    3. Genevieve
    4. Timothy
    5. Sharon
    6. Darren
    7. Jasmine
    8. Jia Le
    9. Yanhuan
    10. Lewis


    15: Who is 2 having a relationship with?
    Ans : NO ONE.. i doubt he will be in a relationship.. =p


    16: Is 3 a male or a female?
    Ans : Female.

    17: If 7 and 10 get together will that be a good thing?
    Ans : i dunno.. maybe ba.. hahaha

    18: What is Number 1 studying about?
    Ans : no school at the moment..

    20: Is Number 4 single?
    Ans : yeah.

    21: Say something about Number 2 .
    Ans : some part time otaku.. gamer... LOL

    22: What do you think about Number 3 and 6 being together?
    Ans : ERMMMM i dun tink dey will be 2gether..

    23: Describe Number 9 .
    Ans : hyper.. funny.. haha

    24: What will you do if Number 6 and 7 fight?
    Ans : oooo den i will hav a hard time..

    25: Do you like Number 8?
    Ans : yes.. one of my fren at church


    祢的话是我脚前的灯,是我路上的光。 7:46 pm